Fremkalt * » en fotoblogg

Prosjekt Eggesbø

Så jeg fant ut at jeg måtte ha et fotoprosjekt som ikke skulle ta veldig mye tid og ressurser, samtidlig som det skulle være artig og ha mange muligheter. Løsningen jeg kom fram til var egg. Egg er artige, de kommer i ulike størrelser, har ulik farge og formen på egget er jo ikke så ulikt et menneskehode. Prosjekt Eggesbø var født. Men det måtte begrenses, og her er hva jeg har laget av begrensninger:

  • Eggene skal kun ha øyne (+ eventuelt briller, jeg vil ikke diskriminere de svaksynte)
  • Ingen nese og munn
  • Hodeplagg eller frisyrer skal kun være laget av matvarer/spiselige produkter eller deler av disse
  • Det skal være enkel «studiobakgrunn», men fargen kan varieres
  • Egget skal stå i enkle eggeglass som kan varieres i form og farge, men crazyfunny eggeglass er ikke lov, det er egget som skal være i fokus

Så langt (per 13.03.14) har jeg 15 ulike varianter allerede fotografert, men ideene er mange flere, så det skal bli spennende å se hvor lenge jeg kan holde det gående :)

Jeg oppdaterer galleriet her med ujevne mellomrom, men du kan også følge prosjektet på Facebook eller på Instagram, der jeg vil poste nesten daglig. Kommenter gjerne om du har gode ideer til eggepynt! :)

Anbefaling: Blogstomp -- Fremkalt* - en fotoblogg - 12. mai 2014 - 14:59

[…] Her har jeg dratt alle åtte bildene inn i Blogstomp, markert alle, og valgt denne sammensetningen blandt de forslagene Blogstomp automatiserte i høyre meny i programmet. Deretter har jeg valgt å legge en logo, ikke oppå bildene, men på en «flik/tab» under selve bildet.  Bildene er forøvrig fra Eggesbø-serien. […]